Historikk - Høydal Robotvask AS avd. Haugesund

Skånsom vask av din bil i Volda
Prestegata 29,
6100 Volda
(+47) 941 76 557
post@robotvask.no
Go to content
HISTORIKK OG OM
HØYDAL ROBOTVASK
Kan si litt om hvordan det hele startet ...
Jeg var på vei til Gøteborg og måtte reise via Horten på veien sørover. I Horten tenkte jeg at det er vel best å vaske bilen før man reiser til Sverige så jeg "googlet" bilvask. Fikk da opp en artikkel fra lokalavisa om en bilvask som var åpnet for litt siden. Jeg bestemte meg for å prøve den og ble positivt overasket over resultatet. Tenkte med en gang at dette er noe vi trenger i Volda. Dette var akkurat i den tiden shell la ned så vaskehall var tilgjengelig.
Når jeg kom hjem kontaktet jeg lokalets eier og importør av vaskemaskin og derifra gjekk det fort. Nå har vi utvidet til en avdeling i Haugesund også.

(Hadde lenge gått og irritert meg over at det ikke var noe godt vasketilbud i Volda for oss som har bil med litt "mykere" lakk.)

Fordeler med maskina: Ingen kontakt med bil, så heller ingen riper! Ikke hindringer på gulv (skinner etc). Maskinen vasker raskt, ca 3,5 min den billigste vasken og 7,5 min den dyreste. Åpent 24 timer i døgnet/365. Instrukser verbalt og skiltet. APP-styrt og du slipper å gå ut av bilen.


Med vennlig hilsen
Nils-Petter Høydal
Prestegata 29,
6100 Volda
(+47) 941 76 557
ÅPENT
24 timer
Copyright: Høydal Robotvask AS - 2022
ÅPENT HELE ÅRET 24/7
Du kan benytte være tjenester
hele året , hele døgnet.
Alle dager døgnåpent!
VAKTTELEFON
Ved viktige situasjoner
kan du ringe på tlf:
(+47) 941 76 557

AVDELINGER
Vi har to avdelinger
fordelt på:
Volda og Haugesund
Back to content